Oriol Madí es penja el bronze en el campionat estatal d'atletisme

L'atleta palauenc del CA Sant Celoni ha estat tercer en la prova de 200 metres llisos a Castelló

04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 8:22h
Oriol Madí, medalla de bronze júnior al Campionat d'Espanya d'Atletisme.
Oriol Madí, medalla de bronze júnior al Campionat d'Espanya d'Atletisme. | CA Sant Celoni
Aquest cap de setmana s'ha disputat a Castelló el Campionat d'Espanya júnior amb la participació del palauenc Oriol Madí. L'actuació de l'atleta del Club Atletisme Sant Celoni ha estat molt bona aconseguint la medalla de bronze en la prova dels 200 metres llisos. Dissabte va córrer les semfinals guanyant la seva sèrie i marcant un temps de 21.51 el que suposa una nova marca personal en la distància pel de Santa Maria de Palautordera.

Diumenge va córrer la final un pel més lenta i marcant un temps de 21.54 que li va permetre entrar en tercera posició i penjar-se la medalla de bronze en una final júnior amb un gran nivell de marques. Els atletes l Playas de Castellón Manuel de Nicolás i Daniel Ambrós han guanyat l'or i la plata, respectivament.

El proper objectiu d'Oriol Madí és participar en el campionat del món júnior que se celebrarà del 19 al 27 de juliol a Bygzozc (Polònia), on té possibilitats de participar a les proves dels 200 metres llisos i al relleu del 4x100. Properament la Federacio Espanyola d'Atletisme donarà la llista dels atletes seleccionats .