Conveni entre Blanes i Hostalric com inici de nous projectes conjunts

L'acord firmat és perquè 10 joves a l'atur es formin com ajudants de cuina a través d'un curs formatiu a la Domus Sent Soví per facilitar la seva inserció laboral

Redacció
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:13h
Dafne Galvant, Josep Antoni Frias i Miquel Lupiáñez.
Dafne Galvant, Josep Antoni Frias i Miquel Lupiáñez. | Aj Hostalric
Els alcaldes de Blanes i Hostalric, Miquel Lupiáñez i Josep Antoni Frias respectivament, han signat un conveni de col·laboració que vol ser el punt de partida per compartir nous projectes en el futur. La firma de l'acord, també ha comptat amb la participació de la regidora de Promoció de la ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses de Blanes, Dafne Galvany.

Els dos alcaldes han coincidit a valorar positivament aquesta primera col·laboració perquè hi hagi nous acords en el futur, per sumar els atractius naturals i patrimonials que uneixen els dos municipis. Per això, s'han compromès a seguir treballant en diversos projectes que enfortiran encara més les relacions entre les dues viles en futurs acords de col·laboració que hi ha en perspectiva.

En aquest sentit, la voluntat de mantenir els lligams entre Blanes i Hostalric està en la línia d'endegar programes de caràcter innovador en els àmbits de la cuina i la gastronomia. Paral·lelament, hi ha d'altres projectes per vincular el ric patrimoni cultural i monumental que uneix no tan sols aquests dos municipis, sinó també d'altres poblacions d'aquesta mateixa àrea d'influència.

El conveni signat ara servirà perquè 10 joves (9 de Blanes i 1 de Malgrat de Mar) es formin com ajudants de cuina a través d'un curs formatiu que s'està impartint a la Domus Sent Soví d'Hostalric.