Cinc polítics del Baix Montseny a les llistes del 26-J

Marta Sibina (En Comú Podem), Josep Manuel Bueno (ERC), Glòria Ribas (CDC), Judit Cortada (CDC Senat) i Patricia Román (PSC)

Redacció
26 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:04h
D'esquerra a dreta: Marta Sibina, Josep Manel Bueno, Glòria Ribas, Judit Cortada i Patricia Román
D'esquerra a dreta: Marta Sibina, Josep Manel Bueno, Glòria Ribas, Judit Cortada i Patricia Román | Arxiu
A partir de les nou del matí i fins les vuit del vespre d'aquest diumenge 26-J els ciutadans de l'Estat espanyol estan cridats a una nova jornada electoral, després del fracàs dels principals partits de l'Estat a formar un govern amb els resultats sorgits de les urnes el passat 20-D, cosa que ha portat a la celebració d'una segona volta inèdita. Aquestes eleccions, a més, són les quartes a Catalunya en poc més d'un any després de les municipals, el 27-S i les espanyoles del 20-D. Unes eleccions que s'han vist alterades pel Fernándezgate (les gravacions conspiradores entre el ministre Jorge Fernández Díaz i el president de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, contra els partits independentistes) i la victòria del Brexit.

Pel Baix Montseny, aquests comicis tindran altres punts d'interès ja que hi ha quatre veïnes i un veí de la comarca integrades en candidatures. Qui ho té millor és sense cap mena de dubte la bredenca Marta Sibina, cap de llista per Girona de la candidatura En Comú Podem i que el 20-D ja va ser escollida com a diputada. També repeteix Josep Manel Bueno, número vuit de la candidatura d'ERC per Barcelona que encapçala Gabriel Rufián.

La candidatura per Girona de Convergència que encapçala Jordi Xuclà té en el lloc número quatre a Glòria Ribas, regidora a l'Ajuntament de Riells i Viabrea i a Judit Cortada, regidora de Breda, és la suplent segona de la candidatura al Senat de Joan Bagué. Finalment, la celonina Patricia Román torna a repetir a la candidatura del PSC per Barcelona que encpçala Meritxell Batet.

Com en totes les eleccions NacióBaixMontseny farà un seguiment en directe de la jornada aportant dades de participació local, comarcal, nacional i estatal, i fent el seguiment del recompte de vots al minut.
 

Aquí podràs consultar tots els resultats electorals