Sant Esteve de Palautordera obre el procés participatiu del POUM

Una trentena de perones han participat en la primera jornada de debat sobre el nou planejament urbanístic del municipi

Redacció
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:23h
Participació ciutadana en el POUM de Sant Esteve de Palautordera.
Participació ciutadana en el POUM de Sant Esteve de Palautordera. | Aj. Sant Esteve de Palautordera
El procés participatiu del POUM de Sant Esteve de Palautordera ja està en marxa. Ahir, dimarts 21 de juny, es va celebrar la primera jornada a la qual hi van prendre part una trentena de persones. Dimarts de la setmana vinent, 28 de juny, es portarà a terme la segona jornada, a partir de les vuit del vespre al gimnàs de l'escola Vallmanya. Els temes que es posaran a debat estaran relacionats sobre les alternatives de desenvolupament urbanístic a Sant Esteve de Palautordera.

Segons que s'informa des de l'Ajuntament, l'equip redactor farà una exposició sobre els principals elements de l'anàlisi i diagnosi urbanística així com de les principals conclusions de l'Estudi Ambiental Estratègic que es posaran a debat, moment en el qual els assistents hauran de plantejar posicionaments, dubtes i arguments respecte a les alternatives de desenvolupament que s'hauran exposat. El resultat d'aquest debat permetrà conèixer el model de municipi desitjat així com criteris i objectius generals que podran alimentar l'Avanç de Planejament.

L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, per altra banda, ha posat en marxa un web exclusiu del POUM, a través del qual es pot seguir tota la informació relacionada amb el futur nou planejament del municipi.