La policia local de Sant Celoni aprèn el funcionament dels desfibril·ladors

A Sant Celoni i La Batllòria n'hi ha onze de col·locats i ja han fet serveis a dues persones per recuperar les constants vitals

Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:32h
agents de la policia local en el curset de desfibril·ladors.
agents de la policia local en el curset de desfibril·ladors. | Jordi Purtí
Agents de la policia local de Sant Celoni han seguit durant els mesos de maig i juny diversos cursos de formació pel funcionament dels Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA), impartits per Creu Roja en el marc del convenina que aquesta institució té signat amb l'Ajuntament. Amb anterioritat, els cursos també els havien fet altres persones vinculades a equipaments esportius, culturals i educatius amb la finalitat de donar una resposta ràpida en cas de necessitat i tenir un municipì més cardioprotegit.

Entre Sant Celoni i La Batllòria des de l'any 2012 fins ara hi ha distribuïts onze desfibril·ladors situats en el Camp Municipal d'Esports, pavelló municipal d'Esports, l'Ateneu, el Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes, Sax Sala, Plaça de la Vila, les Pistes d'atletisme, policia local, mercat municipal, carrer Breda de La Batllòria i l'Escola Montnegre de la Batllòria. Properament, s'espera adquirir tres nous aparells per ubicar al Blauet, plaça Mercè Rodoreda i plaça Camps de Sant Nicolau. Aquests desfibril·ladors han permès recuperar les constants vitals a dues persones els mesos de febrer i de setembre de 2015.



 
Arxivat a