DOCUMENTAL

«Estem aquí per millorar», un documental de l'Escola d'Adults de Sant Celoni

El missatge de l’alumnat és que tothom mereix una segona oportunitat

per Redacció , 16 de juny de 2016 a les 17:05 |
Miquel, un dels protagonistes del documental. | Escola Adults Sant Celoni
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alumnat del Grup de Certificat de l'Escola d’Adults de Sant Celoni ha presentat el documental participatiu Estem aquí per millorar. Un documental sobre la falta d'oportunitats, un treball ideat, gravat i muntat per ells mateixos. El missatge de l'alumnat, joves d'entre 19 i 30 anys que en el seu moment no van poder estudiar per motius diversos, és que totes les persones es mereixen una segona oportunitat per formar-se i treballar, i que tothom ha de tenir dret a accedir a les mateixes oportunitats per construir-se un futur millor, sense discriminació ni racisme.

El documental és el resultat final del "Taller YOUTHME: itinerari d'empoderament a través del vídeo" que s’ha realitzat durant vuit mesos al Centre de Formació d'Adults Baix Montseny amb l'objectiu d'acompanyar, orientar i enfortir les capacitats d'aquests joves que en en el seu moment no van tenir l'oportunitat d’estudiar i es van quedar fora del sistema formal. 

Participació