Rebuda dels veïns de Gualba al mosso que ha caminat de Roma a Fisterra

Aquesta tarda ha arribat al poble després d'haver fet més de tres mil quilòmetres i tres mesos de passos solidaris

Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat el 06 de maig del 2017 a les 17:00h
Veïns de Gualba en la rebuda d'Albert Palacio.
Veïns de Gualba en la rebuda d'Albert Palacio. | Jordi Purtí
"El somni es converteix en camí i el pelegrí en desig. Abraçada", aquest és el missatge que ha pogut  llegir aquesta tarda Albert Palacio en una pancarta a Gualba, on ha arribat aquest mateix dimecres després d'haver caminat des de Roma fins a Fisterra tres mil cent quilòmetres i més de tres mesos fent passos solidaris. Aquesta és la manera que han tingut els veïns de Gualba per donar-li la benvinguda i celebrar-ho.

L'alcalde marc Uriach en nom del municipi li ha lliurat una placa hi ha manifestat que Albert Palacio és una persona amb gran esperit de sacrifici i de superació "la gent d'aquí Gualba t'havia de fer una rebuda com cal perquè has portat el nom del poble arreu en una acció solidària de molt valor".

Com ja hem informat abastament els darrers tres mesos, Albert Palacio un mosso de la comissaria de Granollers ha fet realitat el projecte Un camí per l'Asier i caminar de Roma a Santiago de Compostel·la per recollir fons per a la investigació d'un càncer cerebral que es coneix com Glioma Pontino Intrínsec Difús (DIPG) i que patia l'Asier, un nen de deu anys fill d'una mossa de la comissaria de Manresa i que va morir el passat 9 de maig.

Una vegada arribat a Santiago de Compostel·la va seguir caminant fins a Fisterra per una altra causa, per l'Anna que pateix Dermatomiositis Juvenil, el que nes coneix com la malaltia invisible. Per als dos projectes encara es poden fer seguir aportacions econòmiques a través d ela pàgina Implica't de l'Obra Social de l'Hospital de Sant joan de Déu.
 

L'alcalde Marc Uriach amb Albert Palacio i la seva filla. Foto: Jordi Purtí

 

Pancarta de rebuda Foto: Jordi Purtí

 

Veïns de Gualba en la rebuda d'Albert Palacio. Foto: Jordi Purtí