Es busquen músics per l'Orquestra Baix Montseny

És un dels primers projectes acordats en la reunió de regidors de Cultura per treballar a nivell de comarca

Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:08h
Regidors de Cultura de diversos pobles del Baix Montseny a la Rectoria Vella de Sant Celoni.
Regidors de Cultura de diversos pobles del Baix Montseny a la Rectoria Vella de Sant Celoni. | DBM
De la reunió dels regidors de Cultura del Baix Montseny que es van reunir a la Rectoria Vella de Sant Celoni el passat 24 de maig va sortir com un dels primers projectes a treballar la creació de l'Orquestra Baix Montseny. Doncs, a aquesta iniciativa cultural que neix amb la voluntat de comarca i que pretén dissenyar i executar projectes culturals ja s'hi ha posat fil a l'agulla. En aquest sentit es demana als diferents ajuntaments que la idea del projecte es faci extensiva i es convidi a participar a músics i altres artistes de la comarca.

Com ja es va dir en la reunió, l'Orquestra Baix Montseny vol ser una orquestra amb un estil diferent, on el plat fort serà la música d'estils diversos i es complementarà amb col·laboració d’altres arts escèniques. Per això, a l'OBM "hi serà benvinguda tota persona que tingui independència en l'estudi del seu propi instrument i tingui ganes de tocar conjuntament amb gent de tot el Baix Montseny", es diu en un escrit enviat als regidors i re3gidores de Cultura dels diferents ajuntaments del Baix Montseny.
 
L'OBM farà dos projectes cada curs als quals els músics s'hauran d'inscriure independentment. Es treballarà intensivament abans de cada projecte, els assajos podran estar distribuïts al llarg d'una o dues setmanes abans dels concerts.