Súmate incondicional amb Puigdemont per la independència de Catalunya

Una delegació vallesana es troba amb el President de la Generalitat a Sant Celoni per expressar-li el seu suport

Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:19h
La delegació de Súmate amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu.
La delegació de Súmate amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu. | Jordi Purtí
Una delegació de Súmate del Valles Oriental, encapçalada per Manuel Bueno vicepresident de Súmate, i Sonia Jiménez, responsable de l'associació a Sant Celoni, juntament amb altres membres vallesans com Óscar Pulido de Canovelles, Montse Lara de Parets i Maite Navarro de Granollers, van presentar-se ahir al president Carles Puigdemont moments abans de començar l'acte politic programat a la capital del Baix Montseny.

Manuel Bueno li va transmetre el suport incondicional de Súmate al president i a tot el Govern de la Generalitat, així com a tots els partits sobiranistes per aconseguir la independència de Catalunya i tenir una Catalunya social de veritat. Puigdemont va agrair a Bueno la tasca que Súmate està fent per a la construcció nacional "sou imprenscindibles per aconseguir el nostre propòsit", va dir el president de la Generalitat de Catalunya.
 
Arxivat a