CUP

El debat de les ciutats pel canvi i la ruptura a la Festa de la CUP de Sant Celoni

Els tinents d'alcalde de Guanyem Badalona i Bildu Iruña aposten per polítiques que rescatin les persones i la democràcia

per Redacció , 13 de juny de 2016 a les 08:28 |
Aritz Romero, José Téllez i Mariona Pascual. | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els tinents d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona per Guanyem Badalona en Comú, José Téllez, i de l'Ajuntament d'Iruña per Bildu Iruña, Aritz Romero, que juntament amb la regidora de la CUP l'Ajuntament de Sant Celoni, Mariona Pascual, van ser els convidats a l'acte polític de la 4a Festa d'Unitat Popular organitzada per la CUP el passat divendres 10 de juny i que va girar al voltant de "Ciutats pel canvi i la ruptura".

Els dos tinents d'alcaldes van explicar les experiències a les seves respectives deixant clar que no hi ha res impossible per provocar canvis i donar respostes a la crisi, sempre orientades a rescatar les persones i la democràcia, "la confluència i l'esforç de molta gent diferent fa que els objectius siguin imparables".


Els dos tinents d'alcalde convidats que han arribat al govern de les seves respectives ciutats després de les eleccions municipals de l'any passat diuen que es tracta d'una nova manera de fer política, d'obrir les institucions a la ciutadania i combatre les desigualtats. Una nova política transformadora amb polítiques transversals en matèria d'habitatge, seguretat o participació ciutadana.

 

 

Participació