Bueno presenta un acte de Súmate que reuneix societat civil, polítics i sindicats

El Museu La Tela de Granollers ha acollit la conferència "La Catalunya Social del futur que volem"

Redacció
09 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:18h
Conferència Catalunya Social el futur que volem de Súmate a Granollers.
Conferència Catalunya Social el futur que volem de Súmate a Granollers. | MBM
El Museu La Tela de Granollers ha estat l'escenari on aquest dimarts 7 de juny Súmate, amb la col·laboració de l'Assemblea i ômnium, ha organitzat la conferència "La Catalunya Social del futur que volem" i que ha comptat amb la participació de la societat civil i sindicats. L'acte L'ha presentat el vicepresident de Súmate, el celoní Manel Bueno, que ha assegurat que "ens cal una Catalunya independent, diversa i plural per millorar les condicions de vida dels ciutadans i on no es vulnerin drets fonamentals  com l'habitatge".

Per la seva banda el president de Súmate, Chema Clavero, ha insistit en el fet que cal fer la República "on la dignitat de les persones estigui per sobre de jutges, lleis o la Constitució". Al costat del màxim dirigent de la plataforma de castellano parlants favorable a la independència de Catalunya hi havia Eduardo Reyes, diputat al Parlament de Catalunya i fundador de Súmate; Francesc Bancells, secretari Metropolità d'Unió de Pagesos; Carles Sastre, secretari general de Catalunya de la Intersindical-CSC; Òscar Riu, secretari general d'UGT al Vallès Oriental; Lalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona; i Dolors Bassa, consellera de la Generalitat de Treball, Afers Socials i Famílies.

Precisament, Dolors Bassa, ha insistit en la transformació que suposaria pel país la independència, sobretot en el marc laboral i considera necessari per recaptar els impostos a Catalunya i poder posar impostos en allò que més calgui pels catalans "ara estem lligats i limitats", assegura la consellera.
Arxivat a