Keita Baldé, extrem esquerre del Lazio format a La Masia, ha estat ofert al Barça. D'origen senagalès, nascut a Arbúcies fa 21 anys, i també vinculat al futbol base de la Penya Barcelonista de Sant Celoni i del Club Futbol Palautordera, estaria encantat de tornar al club que va deixar l’any 2011 per fitxar pel Lazio de Roma per 300.000 euros, després de passar pel Cornellà.

Segons que publica avui el diari Mundo Deportivo, Baldé vol sortir del Lazio i el Reial Madrid sembla que també estaria interessat en fitxar-lo. Segons el rotatiu barceloní l'exentrenador madridista Rafa Benítez, ja el va voler fitxar perquè el coneixia de la seva etapa d'entrenador al Nàpols. No es descarta que el president del club blanc, Florentino Pérez, es reuneixi amb el representant de Keita Baldé divendres vinent a Jérez de la Frontera.

L'interès del Barça per Keita Baldé seria per disposar d'un quart davanter que accepti estar a l'ombra del trident avui per avui intocable format per Messi, Suárez i Neymar.  El contracte de Keita, l'advocat del qual és el celoní Rafa Coto, venç l'any 2018. Aquesta temporada ha marcat quatre gols en trenta-un partits de la Sèrie A, quinze d'ells com a titular.

Keita Baldé a principis d'aquest any va ser considerat un dels jugadors revelació de la lliga italiana i diversos clubs estarien interessats en fitxar-lo com l'Inter de Milà o el Mònaco.