Dotze pobles del Baix Montseny participen en la campanya «Tracta'm bé»

S'emmarca en un projecte més ampli de prevenció al maltractament a la gent gran

Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:20h
Presentació de la campanta Tracta'm bé
Presentació de la campanta Tracta'm bé | CCVO

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha acollit la presentació de la campanya "Tracta’m bé", que vol promure els bons tractes a la gent gran. Una campanya que s'emmarca en un projecte més ampli de prevenció al maltractament a la gent gran, en el qual hi participen dotze ajuntaments del Baix Montseny.

Aquesta actuació ha estat impulsada pel Consell Comarcal amb l'ajuda de la Diputació de Barcelona i amb la participació dels consistoris de Sant Celoni, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera, Gualba, Vilalba Sasserra, Campins, Fogars de Montclús i Montseny.

La campanya "Tracta’m bé" té els seus orígens en el Consell Comarcal del Solsonès, amb qui el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha firmat un conveni per fer ús de materials i actuacions per implementar la campanya a la comarca.

La presentació de la campanya ha estat conduïda per la consellera comarcal de Polítiques Socials i Igualtat, Maria Lluïsa Berdala, acompanyada pel gerent dels serveis de Benestar social de la Diputació de Barcelona, Josep Muñoz, el gerent del Consell Comarcal, Ignasi Valls, dues de les tècniques que han participat en el projecte, Melisa Troncoso, de Sant Antoni de Vilamajor i Raquel Raurell, de Llinars del Vallès i Vilalba Sasserra i Jordi Espígol, persona gran que voluntàriament ha participat en las fotografies de la campanya.