El Montseny il·lustrat per quatre sketchers del 9 al 12 de juny

els artistes donaran a conèixer a través de les xarxes socials la seva visió artística de la cultura, la natura i la gastronomia de la demarcació

Redacció
08 de juny del 2016
Dibuix promocional de l'experiència que tindran els quatre artistes.
Dibuix promocional de l'experiència que tindran els quatre artistes. | Fabio Castro
A bord d'una furgoneta, equipats amb els seus quaderns, llapis o retoladors i sota el lema "Barcelona en verd i blau. Els colors dels nostres paisatges", quatre artistes faran, des del 9 al 12 de juny, un recorregut que els portarà a conèixer i retratar alguns dels racons més suggestius i pintorescos de la demarcació de Barcelona. Aquest projecte de promoció turística està impulsat per Turisme de la Diputació de Barcelona.
 
Fidels a la filosofia dels urban sketchers, tot allò que recullin en els seus quaderns podrà ser compartit a través de les xarxes socials (twitter, instagram i facebook) sota l'etiqueta genèrica #SketchingTripBCN. Així, els artistes donaran a conèixer a través de les xarxes socials la seva visió artística de la cultura, la natura i la gastronomia de la demarcació.

D'aquesta manera, al llarg de quatre dies els Sketchers visitaran ciutats com Sitges, Manresa, Vic, El Montseny, Mataró, Calella, Canet de Mar i Alella, o espais singulars com Montserrat o les Caves Codorniu.

L'objectiu d'aquesta acció és donar un aire fresc i innovador a aquest tipus d'accions per presentar els principals atractius turístics de les comarques de Barcelona i, al mateix temps, reforçar i fer difusió dels canals socials de la marca turística "Barcelona és molt més", impulsada per la Diputació.