Comença el festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera

Des del 3 fins al 5 de juny hi haurà cinc espectacles i una sessió golfa i la participació de Gardi Hutter

Redacció
03 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:01h
Combinat de Pallasses 2016.
Combinat de Pallasses 2016. | Circ Cric
L'espectacle Cabaret de Pallasses que es representarà a les nou d'aquest vespre a la carpa del Circ Circ inaugurarà la tercera edició del Festival Internacional de Pallasses que organitzen el Circ Cric i l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, amb l'objectiu de confegir un programa d'activitats, que més enllà dels espectacles de pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina i que s'allargarà des d'avui divendres 3 de juny fins diumenge 5 de juny.

Un festival que tal com explica la directora del festival, Montserrat Trias cada any creix més i guanya importància però encara no està consolidat del tot, però serveix per donar visibilitat al treball de les dones en el món interpretatiu, compartir inquietuds i saber que no estan soles.

En aquests tres dies hi haurà cinc espectacles de pallasses en diversos espais com la carpa del Circ Cric, el Teatre Municipal Pare Casals, la plaça Joan Serra i la plaça de l'Església de Sant Esteve de Palautordera. A més de l'espectacle inaugural d'avui divendres amb Cabaret, havent sopat han preparat una sessió golfa en què pot participar-hi tota aquella que vulgui mostrar un número d'entre 7 i 10 minuts. Poden ser números que estiguin treballant, que els vingui de gust recuperar de l'oblit, que s'han tornat imparells o números que es poden multiplicar per zero i donen bon resultat.

Demà dissabte serà el dia fort amb Las Polis, que prometen prendre els carrers de Sant Esteve de Palautordera; Los Excéntricos, premi Nacional de Cultura de la Generalitat l'any 2011; i Joana la Valenta considerat l'espectacle estrella del festival, a càrrec de la suïssa Gardi Hutter, una autèntica referent mundial. S'acabarà diumenge amb una Matinal de Pallasses presentat per Sílvia Abril al Circ Cric.