Els organitzadors del Festcarrer a Palau valoren positivament la primera edició

Durant tot el cap de setmana es van portar a terme activitats en diferents punts del municipi

Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:29h
Actuació de Surti com Surti.
Actuació de Surti com Surti. | Festcarrer
L'organització de la primera edició de Festcarrer ha qualificat d'exitòs el desenvolupament del festival autogestionat amb projecció a tot el Baix Montseny que s'ha celebrat durant tot aquest darrer cap de setmana a Santa Maria de Palautordera. Divendres va ser l'inici amb el pregó per part dels Trabucaires de Cardedeu i que va donar pas a un sopar popular amb l'assistència de cent-vint persones que van gaudir del concert amb glossa improvisada a càrrec de la gent de Cor de Carxofa.

Dissabte matí un concorregut vermut amb una ballada de bastons de la colla Quico Sabataté durant l'entreacte musical de Maio de Sal. I a la tarda més d'una vintena d'entitats que donen suport al Festcarrer, van plantar les seves paradetes a la plaça Major de Palau per a mostrar la seva activitat als i les palauenques, simultàniament la ruta Vida, mort i festa als carrers de Palau amb una trentena de participants mostrava curiositats de caràcter històric en relació a la vida al carrer.
 
El cabaret va tancar les activitats a la Plaça Major, amb cinc actuacions que van fer dels més menuts els protagonistes de la tarda, tancant amb les acrobàcies d'un dels artistes que es pot trobar al Circ Cric. L'espai Barrakes va ser el punt de trobada per als que volien seguir fins la matinada el Festival, amb dues actuacions en directe de música a l'auditori Ovidi Montllor, al Reguissol.
 
La cloenda de la primera edició del Festcarrer, va ser a la Quadra, sala cultural amb el cinefòrum del documental A tu que et sembla?, amb la presència d'Ester Quintana, que va poder relatar els fets en primera persona en un col·loqui que va emocionar el públic assistent.
 
Els organitzadors del Festcarrer, valoren molt positivament la resposta que ha tingut aquesta iniciativa per part de la gent, i asseguren, que tenen preparades sorpreses de cara als propers temps.
 

Sopar de Festcarrer. Foto: Festcarrer