En Pocafarra, escollit personatge de la Festa Major 2016 de Sant Celoni

Interpretat per Bernat Fugarolas, el jurat considera que "és un bon comunicador i ha fet arribar el seu missatge al públic d'una manera clara, entenedora i amb un to de veu adequat"

Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:40h
En Pocafarra actuant a la plaça de la Vila de Sant Celoni el 7 de maig per convèncer el jurat.
En Pocafarra actuant a la plaça de la Vila de Sant Celoni el 7 de maig per convèncer el jurat. | Jordi Purtí
La Festa Major de setembre 2016 ja té personatge. El jurat es va reunir aquest dijous, i després de visualitzar novament els vídeos del càsting i revisar els criteris de valoració va determinar que el personatge de la FM 2016 serà en Pocafarra interpretat pel jove celoní Bernat Fugarolas. La decisió del jurat es fonamenta en què el personatge "és un bon comunicador i  ha fet arribar el seu missatge al públic d'una manera clara, entenedora i amb un to de veu adequat.  A més a més, es valora la facilitat d'improvisar que ha demostrat al càsting final, fent participar i motivant al públic, marcant el tempo de l'activitat i aportant un aire fresc, dinàmic i divertit."
 

Tot i no ser un personatge inèdit, perquè ha tingut alguna intervenció puntual en alguna festa anterior, s'ha valorat que aporta un punt diferent al què han estat els personatges de la Festa Major de setembre. Així mateix, també s'ha valorat l'experiència que té la persona escollida, el seu bagatge professional i les possibilitats d'adaptació que pot plantejar el personatge en funció dels actes i públic a dinamitzar.

En Pocafarra, nascut de la part més fosca i tètrica de la Festa Major és cosí de la Muntanyetes i ovella negra de la família. És un personatge  trapella, poca-solta i alhora divertit. En altres edicions de la Festa Major de Sant Celoni els personatges que han dinamitzat lña festa han estat El Senyor Monts (Enric Tarragó), La Senyoreta Muntanyetes (Mireia Peña) i El Senyor Baró de Pam i Mig (Claret Papiol).

Arxivat a