Anar a les deixalleries del Baix Montseny té premi

En aquesta edició el primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2016

Redacció
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:09h
Deixalleria de Santa Maria de Palautordera.
Deixalleria de Santa Maria de Palautordera. | Jordi Purtí
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza per tercer any consecutiu "Anar a la deixalleria té premi", el sorteig de premis als usuaris de les deixalleries comarcals amb l'objectiu de promoure l'ús d'aquestes instal·lacions i augmentar el nombre d'usuaris i els materials recollits.

Totes les persones majors de 18 anys que facin ús de les deixalleries de la banda barcelonina del Baix Montseny fins el 29 de maig rebran una butlleta per participar al sorteig de diferents premis. Els usuaris poden participar-hi tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, i cada entrada a la deixalleria només dóna dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

En aquesta edició el primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2016, mentre que el segon i tercer premi consisteixen en un sopar per a dues persones al Restaurant El Gato Verde. El sorteig de premis es realitzarà el 31 de maig a la seu del Consorci (carrer Ral, s/n, Granollers), a les 14 hores, on s'extruaran tres butlletes guanyadores de les 26 urnes que conformen el concurs.