Gairebé tres-cents ciclistes fan la XII Terra de l'Aigua - Turó de l'Home

És la primera edició organitzada pel Club Ciclista Sant Celoni

Redacció
16 de maig del 2016
Actualitzat el 17 de maig a les 8:35h
Un grup de ciclistes participants en la XII Terra de l'Aigua - Turó de l'Home
Un grup de ciclistes participants en la XII Terra de l'Aigua - Turó de l'Home | Kim Ayats
Gairebé tres cents ciclistes de tot Catalunya han participat aquest diumenge a la XII marxa cicloturisata no competitiva Terra de l'Aigua - Turó de l'Home, primera edició organitzada pel Club Ciclista Sant Celoni, després de recollir el testimoni del Club Ciclista Riells i Viabrea. Els corredors podien escollir entre un circuit llarg i un altre de curt que transcorrien totalment pel massís del Montseny.

D'aquesta manera, si s'escollia la marxa llarga, com va fer la majoria de participants, havien de completar un recorregut de 130 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell acumulat també amb sortida i arribada a Sant Celoni i recorrent per Palau, Collformic, Seva, Viladrau, Santa Fe i Campins, Mosqueroles, La Costa del Montseny, Turó de l'Home (estora xip final) i baixada neutralitzada a Sant Celoni.

Per la seva banda si s'optava per la ruta curta s'havien de cobrir 85 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell acumulat amb sortida i arribada a Sant Celoni,passant  per Santa Maria de Palautordera, Collformic, Seva, Viladrau, Santa Fe i Campins.
 

General marxa llarga

General marxa curta