SÚMATE

Súmate presenta la «Campaña por la República» al Vallès Oriental

El celoní Manel Bueno, vicepresident de l'entitat, diu que es visualitzarà a tots els municipis de la comarca

per Redacció, 12 de maig de 2016 a les 18:20 |
Representants de Súmate del Vallès Oriental en l'inici de la Campaña por la República. | Súmate
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entitat de castellanoparlants per a la independència de Catalunya Súmate, ha presentat "Campaña por la República" al Vallès Oriental. Es tracta d'una campanya molt visual, on queda clar que és el que es vol aconseguir amb la República Catalana, i demostrar el que no és possible amb l'Estat monàrquic espanyol.
 

La presentació de la campanya va comptar amb la presència de José María Clavero, president de Súmate, el celoní Manel Bueno, vicepresident de l'entitat i coordinador territorial del Vallès Oriental, de tota la junta directiva de la comarca i de tots els representants de les diferents seccions locals de l'entitat al Vallès Oriental: Baix Montseny, Sant Celoni, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, Cardedeu, Granollers, Parets, Canovelles, Vall del Tenes, Vilanova i zona de Mogent, Mollet i Baix Vallès.
 

El president Clavero ha manifestat que "aquesta campanya l'hem iniciada a l’Àrea Metropolitana, però ara l'estem traslladant a tot el territori català, volem amb cartells molt visuals i missatges rotunds arribar a molta gent de molts barris castellanoparlants que encara no saben que la República Catalana significarà una millora social considerable", per altra part, “"a feina que s'està fent al Vallès Oriental està sent molta per arribar a tothom".
 

Manel Bueno, vicepresident, també ha expressat que "no pararem de trepitjar terra, d'anar als barris, de parlar amb la gent, amb aquella gent i amb aquells col·lectius que més necessiten un avenç social, dir-los que l'Estat actual és el causant de no poder pagar ajusts a la llum, o l'habitatge perquè ho impugnen tot, per això volem una nova República, la catalana, i la hem de construir entre tots i totes.
 

 

Participació