Renfe començarà la millora de l'estació de Sant Celoni la setmana vinent

Representants de la companyia ferroviària ho van assegurar ahir a l'alcalde

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat el 13 de maig a les 0:15h
L'alcalde de Sant Celoni reunit amb els dos representants de Renfe.
L'alcalde de Sant Celoni reunit amb els dos representants de Renfe. | Aj Sant Celoni
Si res no canvia, les obres de millora de l'estació de Renfe de Sant Celoni començaran la setmana vinent, almenys això és el que han comunicat representants de la companyia ferroviària, Manuel Gallardo, gerent de Serveis Estacions i Florenci Minero, cap de línia, en la reunió que van mantenir ahir amb Francesc Deulofeu, alcalde de Sant Celoni a l'ajuntament.

Tal com vam explicat a NacioBaixMontseny la companyia invertirà en aquesta obra 605.734,87 euros i ha de servir per millorar l'accessibilitat dels viatgers. L'execució pot durar fins a quatre mesos i mig. Els treballs contemplen el recreixement d'andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana, la substitució de la il·luminació existent a les andanes, la instal·lació de nova vora d'andana que s'ajusta a la normativa d'accessibilitat amb senyalització podotàctil i la col·locació de paviment de senyalització a rampes i escales d’accés.
 

Totes aquestes actuacions, permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels 5.500 viatgers diaris que utilitzen aquesta estació que disposen de 80 trens de la línia R2 nord de rodalia de Barcelona i 46 trens de la línia R11.




 
Arxivat a