Cinc ferits lleus en un accident de trànsit a Santa Maria de Palautordera

S'hi han vist incolucrats tres vehicles

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 23:43h
Accident a la Carretera de Sant Celoni aquest migdia.
Accident a la Carretera de Sant Celoni aquest migdia. | Jordi Purtí
Cinc persones han resultat ferides lleus en un accident de trànsit a Santa Maria de Palautordera ocorregut a dos quarts de dotze del migdia i en el qual s'hi han vist involucrats tres vehicles. La topada ha estat a la Carretera Nova de Sant Celoni a tocar del camí de Mosqueroles i que el veïns de la zona coneixen com la drecera. Els cinc ocupants dels vehicles han estat traslladats a l'Hospital de Sant Celoni.

Fonts de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera han explicat a NacióBaixMontseny que l'accident ha estat pel que es coneix per "raspat positiu", ja que el conductor d'un dels turismes accidentats s'ha distret i ha envaït el carril contrari tocant lateralment. El tercer vehicle involucrat ha xocat perquè ja no ha pogut reaccionar després de la topada dels dos primers.

Al lloc de l'accident s'hi han traslladat dotacions de bombers dels parcs de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, dos indicatius de la policia local de Palau i una de reforç que és qui s'ha fet càrrec de les diligències, tres ambulàncies del SEM i mossos d'esquadra. La drecera que uneix Santa Maria de Palautordera amb Sant Celoni ha estat col·lapsada durant una bona estona i els vehicles que sortien de de Palau eren desviats cap a la C35.