Les obres del nou aparcament del pavelló de Sant Celoni molt avançades

La superfície del terreny ja és tota asfaltada i s'han eliminat les places que fins ara eren destinades a busos

Redacció
11 de maig del 2016
Actualitzat el 12 de maig a les 14:46h
Estat actual de les obres de l'aparcament del pavelló.
Estat actual de les obres de l'aparcament del pavelló. | Jordi Purtí
L'Ajuntament de Sant Celoni ja ha començat les reformes de l'aparcament del pavelló, tal com ja va avançar NacióBaixMontseny el mes de desembre de l'any passat, responent al projecte de fer-hi una intervenció urbanística amb la finalitat de millorar la seguretat per una banda i la funcionalitat, per l’altra. És a dir, redistribuir la zona d’aparcament i millorar els itineraris de vianants de la zona verda.

Les obres començades fa pocs dies ja ha asfaltat tota la superfície i les dues línies laterals en bateria esbiaixada i d'una espiga de peix central amb capacitat per a quaranta-tres places per a turismes, tres per a minusvàlids i cinc places són per a busos ja han desaparegut. Abans, s'ha enderrocat el parterre que delimitava la zona d'aparcament de busos per tal de guanyar superfície útil per a l'estacionament de turismes. De la mateixa manera que es modificarà la vorera que hi ha just al costat del pavelló, es farà més estreta a la vegada que també s'han eliminat els arbres i els fanals. La distribució del nou enllumenat és previst que sigui perimetral perquè quedi un espai central el més obert possible.

L'obra també preveu la millora dels dos itineraris de vianants de la zona verda que consisteix en consolidar-los mitjançant una pavimentació d'asfalt. Paral·lelament es col·locarà un sistema de recollida d'aigües i es connectarà a la xarxa principal. També és prevista instal·lar una font en un dels itineraris, la qual quedarà ubicada en un punt mig i donarà servei a la zona de jocs infantils, camp de futbol i pavelló municipal. L'obra està pressupostada en 59.978, 30 euros amb l'IVA inclòs.
 

Antic aparcament del pavelló. Foto: Jordi Purtí



 
Arxivat a