El grup celoní The Reapers guanya el Sant Celoni Sona! 2016

La banda entrarà a enregistrar un EP, 5 temes, en un estudi de gravació professional com a premi del Concurs

Redacció
10 de maig del 2016
Actualitzat a les 23:31h
Un moment del concert que The Reapers va fer a l'espai socio cultural La Jaima Art de Sant Celoni.
Un moment del concert que The Reapers va fer a l'espai socio cultural La Jaima Art de Sant Celoni. | La Jaima Art
El grup celoní The Reapers ha estat el guanyador del concurs Sant Celoni Sona! 2016 que té per objectiu promocionar i difondre els grups de música del Baix Montseny i que té com a premi la possibilitat d'entrar a un estudi de gravació professional a enregistrar, masteritzar i editar un EP, cinc temes.

A la gala final, celebrada aquest dissabte 7 d emaig a l'Ateneu de Sant Celoni, hi van arribar cinc grups: Tea For Three, solul-blues- jazz, de Campins; Versus, pop-rock, de Sant Celoni; The Fabulous Bunkermans, pop-rock-country, de Llinars del Vallès; A Destiempo,rock de Breda; i The Reapers, simfònic-progressiu, de Sant Celoni.

El jurat ha valorat l'actuació dels cinc grups que van arribar a la final com "una nit màgica" i assegurant que ha estat una de les millors edicions del Sant Celoni Sona! per la qualitat de tots els grups finalistes. Però els elogis se'ls han endut The Reapers "han resultat ser una bomba artística que des del primer minut es van posar el jurat a la butxaca". En aquest sentit han valorat els tocs experimentals, psicodèlia, i fins i tot un pèl arty, però molt pensada i ben construïda, molt rodona, amb poques coses a incorporar i cap a restar.

Diuen que  que es tracta d'una banda sòlida, amb un so contundent i una posada en escena abassegadora, amb molta força i lideratge de les guitarres, una rítmica progressiva treballadíssim del baix i la bateria, molt ben guiada per un cantant amb una sensibilitat única, d'un grup que fa música en estat pur i que va transmetre una energia brutal sobre l'escenari. 

Sens dubte, manifesta el jurat, The Reapers, "pot ser una banda amb molt de futur dins l’escena independent si continua treballant en aquest sentit". La banda entrarà a enregistrar un EP, 5 temes, en un estudi de gravació professional com a premi del Concurs.

 
Arxivat a