Mor l'Asier, pocs dies després de veure's amb el mosso de Gualba que camina per ell

El nen, de 9 anys i del Pont de Vilomara, patia un glicoma pòntic intrínsec difús, una classe de tumor que es desenvolupa a la part més profunda del cervell i que afecta a infants d'entre 5 i 9 anys

Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat el 18 de maig a les 15:13h
L'Asier amb l'Albert Palacio i la seva mare.
L'Asier amb l'Albert Palacio i la seva mare. | Albert Palacio
L'Asier, el noi del Pont de Vilomara de 9 anys pel que el mosso d'esquadra Albert Palacio caminava des de Roma fins a Santiago, no ha pogut superar el glicoma pòntic intrínsec difús que patia i ha mort aquest dilluns al migdia. Palacio feia la peregrinació per recaptar fons per investigar sobre la malaltia del nen, que és fill també d'una mossa de la comissaria de Manresa. El passat 29 d'abril, l'Asier i l'Albert Palacio es van trobar a Manresa en una de les etapes de la seva caminada.

En els darrers mesos, a banda de la caminada solidària d'aquest mosso destinat a la comissaria de Granollers, els Mossos d'esquadra també havien realitzat diverses activitats. El funeral per l'Asier Sorroche Herreros tindrà lloc a l'església parroquial del Pont de Vilomara aquest dimarts a les 3 de la tarda.

Albert Palacio que ara ja és a Saragossa ha escrit en el facebook Un Camí per l'Asier "Aquest camí era, és i serà per a tu. Gràcies Asier per fer-me millor persona i haver-me ensenyat tant. M'acompanyaràs no només en aquest camí, sinó en el camí de la meva vida. Gràcies per haver-te conegut i haver passat una tarda fantàstica amb tu, ara ja no necessito la bruíxola que em vas regalar perquè tu seràs la meva bruíxola. Descansa en pau heroi".