Sant Celoni es torna a emplenar de poesia

Una representació de les millors veus poètiques de la llengua catalana han participat en el V Festival de Poesia

Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:38h
Poetes participants en el V Festival de Poesia de Sant Celoni.
Poetes participants en el V Festival de Poesia de Sant Celoni. | Jordi Purtí
La cinquena edició del Festival de Poesia de Sant Celoni ja és història i una vegada més han passat per la capital del Baix Montseny una representació de les millors veus poètiques de la llengua catalana. El Festival que organitza l'Ajuntament de Sant Celoni amb la coordinació addicional del poeta celoní Pau Gener ha reunit enguany a Dolors Miquel, Ester Xargay, Mireia Calafell, Sònia Moya, Xavier Giol, Francesc Gelonch, Víctor Sunyol i Joan Gener Barbany, el passat dissabte 7 de maig. Un dia que va servir per tenir un record especial per Francesc Garriga i Carles Hac Mor.

Un festival que aplega poetes i poetesses de diferents procedències, edats i estils literaris. Veus bregades en el fet poètic, reputades i versades en l'oralitat. Una condensació d'actes per provar d'assolir una descoberta recíproca, de Sant Celoni i del pols de la poesia catalana.

I com en els darrers tres anys el Festival va tenir un dia dedicat als poetes locals enguany amb Neus Gasulla, Andrea Ambatlle i Quim Roy Deulofeu.
 

Poetes locals en el V Festival de Poesia de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

Arxivat a