Una dentadura i un vàter entre els residus trobats a la riera de Vallgorguina

S' ha fet "dissabte el diumenge!" i ha netejat la riera que passa pel municipi, dintre del programa Let's Clean Up Europe!

Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat a les 8:48h
Camió ple de deixalles tretes de la riera de Vallgorguina.
Camió ple de deixalles tretes de la riera de Vallgorguina. | DBM
Vallgorguina  ha fet "dissabte el diumenge!" i ha netejat la riera que passa pel municipi, dintre del programa Let's Clean Up Europe! amb el suport de la Comunitat Europea. En el decurs de tot aquest matí s'ha emplenat tot un camió de deixalles, malgrat el dia plujós. S'han superat els cinc metres cúbics, equivalents a uns dos-cents quilos dels quals un seixanta per cent era plàstics, un cinc per cent vidre, un deu per cent paper, un cinc per cent ferralla i la resta voluminosos.

Aquestes accions pretenen donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en boscos, rius, platges, rieres i conscienciar de l'efecte dels comportaments incívics. Com a curiositats, des de l'Ajuntament de Vallgorguina s'ha informat que entre els residus recollits hi havia una dentadura, un vàter i també una nina Ruperta de l'antic programa concurs de 1,2,3 responda otra vez.

La neteja de rieres dintre del programa Let's Clean Up Europe! s'ha fet a tora la comunitat europea. al Baix Montseny també s'ha portat a terme a Sant Pere de Vilamajor, netejant la riera en el tram que passa pel centre.
 

Participants en la jornada de neteja. Foto: DBM

 

La jornada d'avui formava part del programa Let's Clean Up Europe! Foto: DBM

Arxivat a