El PSC homenatja Joan Castaño i diu que «Sant Celoni m'ha absorbit i apassionat»

"tots hem fet possible poder recuperar l'orgull de ser de Sant Celoni", ha assegurat l'exalcalde socialista

Redacció
08 de maig del 2016
Actualitzat el 09 de maig a les 15:24h
Joan Castaño durant l'homenatge que li ha dedicat el PSC de Sant Celoni.
Joan Castaño durant l'homenatge que li ha dedicat el PSC de Sant Celoni. | Jordi Purtí
Al voltant d'unes tres-centes cinquanta persones han participat aquest migdia del dinar d'homenatge que el PSC de Sant Celoni ha dispensat a Joan Castaño que després trenta-set anys de dedicació a la política municipal, vint-i-dos dels quals d'alcalde, va decidir deixar la política en el ple celebrat el 28 de gener d'aquest any.

Castaño ha remarcat en l'acte d'avui que "és una festa de tots els que sou aquí" i ha refermat que ha estat un priveligiat per haver pogut viure tots aquests anys de vida política perquè "hem estat protagonistes de la història del país". A més ha recordat que veniem de la foscor del franquisme amb un poble molt endarrerit i mancat de ser45veis que s'havia de reconstruir i "tots hem estat protagonistes de la transformació".

Ha recordat  que es van haver d'asfaltar carrers, apostar per la cultura i els equipaments culturals, educatius i esportius i sobretot "l'atenció a les persones per reduir les desigualtats i aplicar polítiques d'habitatge". En aquest sentit, ha assegurat que "tots hem fet possible poder recuperar l'orgull de ser de Sant Celoni"

Un viatge de trenta-set anys que s'ha pogut visualitzar a través d'un vídeo barrejant moments de la seva vida privada amb els de la vida política, "tot té el seu temps i moments", ha dit Joan Castaño. També ha recordat a la nova fornada de regidors socialistes celonins i que han pres el relleu que no deixin mai el compromís de les seves responsabilitats i que preserverin en l'utopia i que lluitin contra la injustícia sense defallir. L'exalcalde de Sant Celoni ha acabat agraïnt la confiança que li han donat durant tots aquests anys, per poder treballar per un Sant Celoni que l'ha absorbit i apassionat.
 

Assistents al dinar d'homenatge a Joan Castaño. Foto: Jordi Purtí



 
Arxivat a