Els mossos demanen als veïns de Canadà Parc que no facin patrulles urbanes

S'han reunit al Centre Cívic de Vilalba Sasserra per parlar dels robatoris de les últimes setmanes

Redacció
07 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:41h
Els mossos d'esquadra de Sant Celoni donant explicacions sobre els robatoris als veïns de Canadà Parc.
Els mossos d'esquadra de Sant Celoni donant explicacions sobre els robatoris als veïns de Canadà Parc. | DBM
El Centre Cívic de Vilalba Sasserra ha estat l'escenari aquest divendres a la tarda on s'ha celebrat la reunió entre els mossos d'esquadra de Sant Celoni i els veïns de la urbanització Canadà Parc de Vallgorguina i que també ha tingut la participació dels alcaldes dels dos municipis baixmontsenyencs, Joan Mora de Vallgorguina i Joan Pons de Vilalba Sasserra. La finalitat de la reunió era parlar de l'onada de robatoris que hi ha hagut últimament en aquesta urbanització i les mesures que s'han de prendre perquè aquesta situació no afecti més.

Segons les informacions que es van fer públiques en total s'han denunciat un total de nou robatoris en dos dies i tenen en comú el robatori d'objectes com televisors, ordinadors i altres aparells electrònics. També es dóna la circumstància que vuit de les cases on van entrar són segones residències.

També se sap que tots els robatoris comesos han estat diürns, que en cap de les cases on s'ha entrat tenen gos i que es descarta que els lladres siguin de l'Europa de l'Est, tal com en algun moment s'havia rumorejat. També s'ha dit que des del 22 d'abril no hi ha cap denúncia interposada, pel que se se suposa que des d'aquest dia no hi ha hagut més robatoris.

Entre les mesures que s'implamentaran són la creació de grups de whatsapp per sectors de carrers i zones perquè es pugui donar el senyal d'alerta en cas de veure algun moviment sospitòs. D'altra banda, els mossos d'esquadra han augmentat la vigilància a la urbanització amb agents de paisà i sobretot han recalcat que els veïns no creein cap patrulla urbana, tal com havia proposat algun veí.
 

El Centre Cívic de Vilalba Sasserra ple per escoltar les explicacions dels mossos spbre els robatoris. Foto: DBM

Arxivat a