Manel Bueno amb la comitiva de Súmate rebuda per Carme Forcadell

La presidenta del Parlament de Catalunya ha animat a l'Associació a que comparegui en la comissió del procés constituent per exposar les reivindicacions socials

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:10h
Manel Bueno, el primer per l'esquerra, en l'audiència de Carme Forcadell a Súmate.
Manel Bueno, el primer per l'esquerra, en l'audiència de Carme Forcadell a Súmate. | Súmate
Aquest matí, la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha animat a l'Associació Súmate a que comparegui en la comissió del procés constituent per exposar les reivindicacions socials que l'associació creu que hauria de recollir la futura República catalana. José María Clavero, president de Súmate, ha accentuat les finalitats socials que ha de tenir la comissió si es vol fer un país nou, "la independència és solament un mitjà per tenir un país socialment just i pròsper".

La trobada ha servit perquè Súmate fes constatar el seu suport a les institucions catalanes perquè segueixin avançant en l'aplicació de totes aquelles lleis socials que el Tribunal Constitucional ha prohibit. En paraules de Clavero, les suspensions són "un estímul" per lluitar encara amb més força per la República.

En la reunió oficial entre la presidenta del Parlament i el president de Súmate també hi han assistit els vicepresidents Montse Sánchez i Manuel Bueno, i Marc Santín en qualitat de secretari general.



 
Arxivat a