L'Ajuntament de Vallgorguina obre expedients sancionadors per incivisme

Des del govern municipal s'està redactant una nova Ordenança Municicipal de Civisme i Convivència que endurirà les multes

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:53h
Els voluminosos que seran objecte de sanció.
Els voluminosos que seran objecte de sanció. | DBM

L'Ajuntament de Vallgorguina ha dit prou a l'incivisme i a l'incompliment sistemàtics de l'ordenança de civisme i convivència que alguns veïns porten a terme al municipi amb abocaments d'escombraries i recollida d'excrements canins. Per això, aquesta mateixa setmana s'ha obert un expedient sancionador a un veí per haver deixat deixalles voluminoses i mobles vells a la via pública.

Fonts del govern de l'Ajuntament de Vallgorguina han assenyalat a NacióBaixMontseny que els vigilants municipals han pogut obrir l'expedient sancionador perquè la persona responsable de deixar els trastos voluminosos "va tenir un descuit i es va oblidar de retirar una factura dintre d'un dels prestatges dels mobles llençats". Les mateixes fonts han assenyalat que no és l'únic cas ja que setmanes enrere també s'han enxampat altres persones. "És un tema que ens preocupa i hi estem a sobre perquè volem que Vallgorguina sigui un poble net i ja hi ha els canals adequats perquè tots els veïns es puguin desprendre de tots els residus sense haver d'incomplir cap oprdenança municipal", s'explica des de l'Ajuntament.

En aquest sentit, en el ple del proper 8 de juny s'ha previst portar a aprovació la nova Ordenança del Civisme i la Convivència que pretén contribuir a l'enfortiment d'un marc de civisme, de convivència i de respecte mutu entre els veïns de Vallgorguina, fomentant les relacions entre les persones, la convivència i el respecte individual i col·lectiu. La nova ordenança també endurirà les sancions.
 

Arxivat a