La CUP del Baix Montseny «Sense por!» en defensa dels regidors investigats

Aquest dissabte es manifestarà a Barcelona davant l'ofensiva antidemocràtica de l'estat espanyol

Redacció
05 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:35h
La  CUP Sense por!
La CUP Sense por! | DBM

La CUP de Sant Celoni participarà aquest dissabte vinent 7 de maig a la manifestació que sota el lema "Sense por, desobeïm per la independència!" s'ha convocat a les cinc de la tarda a la plaça de la Universitat de Barcelona. La finalitat és estar al costat dels regidors investigats per l'Audiència Nacional haver-se significat favorables a la resolució del Parlament de suport al 9N.

Per aquest motiu des de la Candidatura d'Unitat Popular s'ha fletat un bus que sortirà a les tres de la tarda del pavelló 11 de Setembre de Sant Celoni. També en sortirà un altre des de Mollet del Vallès.

La manifestació alhora és una reacció davant l'ofensiva de l'Estat contra els càrrecs electes per defensar l'exercici del dret a decidir i del dret a la independència Recorden que els càrrecs electes tenen el dret i l'obligació d'obeir el mandat popular per sobre de la legalitat espanyola i avisen que "les inhabilitacions dels nostres alcaldes i regidors no ens aturaran: darrere d'ells en vindran d'altres disposats a defensar el mandat popular".

La CUP crida a la mobilització popular i així respondre l'ofensiva antidemocràtica de l'estat perquè cal avançar cap a la República Catalana per canviar-ho tot.

 

 
 
Arxivat a