Onze poetes participaran en el V Festival de Poesia de Sant Celoni

Coordinat pel poeta Pau Gener enguany homenatjarà Francesc Garriga i Carles Hac Mor

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:18h
Pau Gener, coordinador del Festival.
Pau Gener, coordinador del Festival. | Jordi Purtí
Demà dijous 5 de maig es posa en marxa el V Festival de Poesia coordinat pel poeta de Sant Celoni, Pau Gener. Aquesta primera jornada del Festival, tal com s'ha fet en les darrers dues edicions tindrà lloc a La Clau a partir de dos quarts de vuit del vespre i estarà dedicada als poetes locals amb la participació d'Andrea Ambatlle, Neus Gasulla i Quim Roy Deulofeu.

La segona jornada de recitals se celebrarà dissabte a partir de les sis de la tarda amb els poetes Dolors Miquel, Ester Xargay, Mireia Calafell, Sònia Moya, Xavier Giol, Francesc Gelonch, Víctor Sunyol i Joan Gener Barbany, a l'escalinata de Can Ramis. Un dia que es tindrà un record especial per Francesc Garriga i Carles Hac Mor. I el mateix dissabte, al porxo de Can Ramis a partir de les vuit del vespre la ronda ràpida final i cloenda amb tots elsa poetes participants.

En definitiva,
com diu Pau Gener, una poesia que ens fa un tomb per la vida i que Sant Celoni pot gaudir amb una diversitat d'estils que any a any van fent possible que aquest Festival de Poesia sigui una marca i que Sant Celoni exerceixi de capital cultural del Baix Montseny.
Arxivat a