El Rodamonts de la biblioteca de Sant Celoni dedicat al turisme de proximitat

La biblioteca l'Escorxador proposa diverses activitats per redescobrir l'entorn

Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:32h
La Biblioteca de Sant Celoni dedica la 3a edició del cicle Rodamonts al turisme de proximitat amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural, gastronòmic i històric més proper i gaudir-ne al màxim. El Rodamonts és un cicle d'activitats que va nèixer fa tres anys i enguany aposta per una programació basada en el turisme i els productes de proximitat, durant els mesos de maig i juny a partir d'aquest divendres vinent 6 de maig.

Així, començarà amb un tast de llibres El Montseny: 51 passejades per descobrir, d'Òscar Farrerons i Lluís Pagèspetit i seguirà amb la conferènciaDel territori al cistell: productes locals, qualitat, proximitat i salut”, a càrrec de Jordi Puig, especialista en agrobiodiversitat i una taula rodona amb Aleix Romero, de la Fruiteria ecològica les Feixes de Campins, i Joan Viarnés i Glòria Blanch, d'Agro Baix Montseny. Amb un tastet de productes locals a càrrec de l'Avern.

El cicle també inclourà un taller i tast de cervesa a càrrec d'Ester Roma i Jordi Frias que permetrà conèixer quins són els productes i el procés d'elaboració de la cervesa i tast de les diferents varietats de la cervesa artesana la Força, de Sant Celoni. Tanmateix s'ha programat el taller Els secrets de la ratafia (2a edició) a càrrec d’Obaga Serveis Ambientals.

El Rodamonts d'aquest tractarà les propietats remeieres de les plantes, elaboració i tast de la ratafia feta a la primera edició i acabarà amb un tast de llibres i exposició del llibre Estels i ermites del Montseny i del Montnegre, de Mariano Pagès.
Arxivat a