El CT Baix Montseny 26è en el Triatló per equips Ciutat del Prat

L'equip ha completat les proves de natació, bicicleta de carretera i córrer en 01:11:20

Redacció
01 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:51h
Els triatletes del CT Baix Montseny abans de començar la prova de natació.
Els triatletes del CT Baix Montseny abans de començar la prova de natació. | Jordi Purtí
El Club Triatló Baix Montseny ha tingut un bon paper en el Triatló per equips que s'ha celebrat aquest migdia a El Prat del Llobregat. L'equip format per Oriol Mayneris, Marcel Fontanillas, Javi Martínez, Genís Purtí, Laurio Perdiguero i Goyo Jurado han acabat la prova en el 26è lloc amb un temps d'1:11:20 després de recòrrer la distància de 750 metres nadant -en realitat han estat gairebé 1.100 per les onades del mar- 20 quilòmetres en bicicleta de carretera i 5 quilòmetres corrent. S'hi havien inscrit 72 equips.

La victòria ha estat per l'equip del Prat Triatló 1994 (1:00:00), seguit pel C.N. Vic-ETB (1:00:11) i Fasttiatlon - C.N. Montjuïc (1:01:07). El veí de Sant Esteve de Palautordera, Erik Steninger, a les files del CN Tarraco ha quedat en cinquena posició (1:02:41).

Aquest cap de setmana, però, altres atletes del Club Triatló Baix Montseny han estat competint en diverses proves i modalitats. és el cas de Martín Cárdenas que ha estat finisher de la UTBCN-Ultratrail Barcelona en disatància Marató. A més, Toni Romero ha acabat l'exigent Subaru Triatlon Cross de Calella i Alex Díaz ha participat a la 4a Neda El Món Salifish de Pardes, al pantà de Siurana, completant la distància de 3000 metres. I, finalment Oriol Pisos ha participat en els 17 quilòmetres i 800 metres al Tuga Trail Castellolí.

 

Un moment de la cursa de bicicleta. Foto: Jordi Purtí

 

Inici dels darrers cinc quilòmetres del triatló del Prat corrent. Foto: Jordi Purtí


 
Arxivat a