Jaume Pons s'acomiada del Patinatge Artístic de Sant Celoni amb un 5è lloc a Portugal

Redacció
30 d'abril del 2016
Actualitzat a les 22:54h
Un moment de l'actuació de l'equip celoní a l'europeu de Matosinhos.
Un moment de l'actuació de l'equip celoní a l'europeu de Matosinhos. | Raniero Corbelletti
El Club Patinatge Artístic Sant Celoni ha aconseguit la cinquena posició en el campionat d’Europa de grups show petits que s’està celebrant aquests dies a Matosinhos (Portugal). L’equip celoní ha estat el millor equip de l’Estat però amb 117.100 punts ha quedat llunts del podi que ha estat ocupat per tres equips italians.
 
 
El Club Patinatge Artístic Sant Celoni, entrenat per Jaume Pons que com ja se sap es retira després de quinze anys amb l’equip celoní, ha presenta la coreografia Èbries de dades, amb un estil més desenfadat i dialogant amb el públic que els darrers que s’han presentat.
 

Des de la Federació Espanyola de Patinatge han dit que com ve sent habitual la competició de Grups Show Petits ha tingut puntuacions molt desiguals i hi ha hagut una gran disparitat de criteris a l’hora de jutjar entre els diferents jutges, amb el que es converteix any rere any en la categoria més difícil de jutjar d’aquest campionat europeu. Sigui com sigui, a partir d’ara comença una nova etapa del patinatge celoní.
Arxivat a