El documental «Himaliaski» del palauenc Pep Cuberes ja es pot veure online

Produït per Koastal Forest està enfocat des del punt de vista humà, lluny de l'elit i identificant-se amb el gran volum d'esportistes que hi ha a Catalunya

Redacció
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:36h
Himalaiansky
Himalaiansky | Pep Cuberas
Ara fa just un any i un mes que un grup format per quatre persones de la productora Koastal Forest va anar a la Vall del Langtang (Himàlaia) per gravat el documental d'esquí de muntanya i bicicleta Himalaiaski. Amb ells també hi va viatjar el reconegut alpinista Jordi Tosas que els va fer de guia de muntanya. El documental s'ha publicat online justament fa dos dies, per commemorar el segon aniversari del terratrèmol del Nepal. Es tracta, tal com explica el càmera de Santa Maria de Palautordera, Pep Cuberes, d'un documental enfocat des del punt de vista "molt humà, lluny de l'elit i identificant-se amb el gran volum d'esportistes que hi ha a Catalunya".





Es dóna la circumstància que Jordi Tosas justament després del terratrèmol del Nepal va ana a la vall de Langtang a fer tasques de voluntariat i rescat amb Kilian Jornet i algunes de les imatges que surten en el documental Himalaiaski les van cedir a la pel·lícula Langtang que ha estrenat fa poc Kilian Jornet. Pep Cuberas remarca que és interessant perquè entre els dos documentals es crea un contrast molt gran de l'abans i el després de la vall.

 


Himalaiaski està format per Lluís Bedós, Guillem Casanova, Pep Cuberes i Xevi Esgleas als quals els uneix la passió per la natura, des de diferents àmbits que van des de l'esquí de muntanya fins al córrer, anar amb bici, la fotografia o filmar. Més informació sobre el projecte es pot trobar en aquest web.