Els boscos i el canvi climàtic temàtica d'una passejada a Vilalba Sasserra

Es portarà a terme el dia 30 d'abril i s'emmarca en les activitats de l'Escola de Natura del Parc del Montnegre i el Corredor

Redacció
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:18h
Passejada pel Montnegre i el Corredor.
Passejada pel Montnegre i el Corredor. | Jordi Purtí
L'Escola de Natura del Parc del Montnegre i el Corredor organitza 28 passejades per aquest any per diversos municipis del Parc del Montnegre i el Corredor, de les quals dues seran al municipi de Vilalba Sassera, la primera aquest dissabte 30 d'abril. El tema de la pasasejada serà Boscos i canvi climàtic.

Els últims estudis científics sobre el canvi climàtic a la Mediterrània alerten dels canvis que es produiran als nostres boscos: pèrdua de productivitat, increment d'incendis forestals, desplaçament d'espècies i un possible balanç negatiu de carboni. En aquesta passejada s'intentarà treure'n l'entrellat. 

L'hora i punt trobada serà a les 10 del matí davant l'Ajuntament de Vilalba Sasserra i el recorregut programat és el de Can Gol, Església Vella, Sureda d'en Llobera i arribada a l'Ajuntament com a final del recorregut que té una durada aproximada de tres hores. La distància és de 4 quilòmetres i un desnivell de 100 metres.

El preu de les sortides és de 3 euros els adults i els menors entre sis i dotze anys 2 euros. 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, s'anul·larà la sortida. No cal inscripció prèvia.