Èxit del Club Patí Breda a la Lliga Territorial de Patinatge Artístic

El club bredenc va treure uns excel·lents resultats tant en individual com en grups

Redacció
26 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:42h
Club Patí Breda
Club Patí Breda | CPB

Aquest diumenge el Poliesportiu Municipal va acollir la segona jornada de la Lliga Territorial de Patinatge Artístic de Nivell A en competició individual i de xou, trios i quartets en grups, que va comptar amb més de 70 participants a nivell individual repartits en les categories entre cadet-juvenil i prebenjamí, i 21 grups en les categories xou, trios i quartets.

El Club Patí Breda va treure uns excel·lents resultats tant en individual com en grups. En individuals van destacar especialment les patinadores en categoria cadet-juvenil. Susanna Ortega, Alba Toro, Neus Toro i Clara Ortega van ocupar les quatre primeres places del campionat respectivament, que sumaven les places de la prova de Breda amb les de la primera jornada celebrada a Alp. En infantils, Iria Herrera i Jana Robles van ocupar la tercera i quarta posició a la jornada, quedant quarta i cinquena respectivament al total del campionat, fora del podi però obtenint diploma de mèrit. Per altra banda, la patinadora de categoria benjamí Estela Rodà també va alçar-se amb el campionat tot i quedar segona a la prova bredenca.

L'èxit del club bredenc no va quedar aquí ja que els dos grups presents a la competició de tarda van guanyar a la seves respectives categories. El muntatge sóc un més va aconseguir el títol en quartets 1, mentre que El destí del corall va fer-ho en la categoria Xou 2. Per tant, el Club Patí Breda va ser el dominador tant en la jornada de diumenge com en els resultats absoluts de la Lliga Territorial, competició en la que participen els clubs membres dels vuit consells esportius de les comarques gironines. Podeu consultar els resultats complets de la jornada clicant aquí.