El presentador Manel Ferrer fitxa pel programa Arucitys de 8tv

El periodista de Riells i Viabrea cada dia cap als volts de tres quarts de cinc de la tarda s'incorpora a plató per explicar el minut més vist del dia anterior a la televisió

Redacció
24 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:12h
Manel Ferrer a l'Arucitys.
Manel Ferrer a l'Arucitys. | MF
El presentador i locutor del Baix Montseny, Manel Ferrer, ha fitxat aquesta setmana pel programa Arucitys, que presenta cada tarda Alfons Arús a 8tv. Aquesta entrada es deu a la baixa de la graella del programa Trencadís, que s'emetia just després del programa d'Alfons Arús. Degut a les seves baixes audiències la direcció del canal va decidir finalitzar aquest format i allargar fins les sis de la tarda l'emissió de l'Arucitys.

Amb aquest canvi s'han allargat algunes seccions com per exemple la Teletúlia o la Cortelera, s'han mogut de franja algunes seccions com Mirant el cel i per últim, s'han incorporat noves seccions i col·laboradors. Aquest es el cas de Manel Ferrer, que cada dia cap als volts de tres quarts de cinc de la tarda s'incorpora a plató per explicar el minut més vist del dia anterior a la televisió, també el moment més comentat a les xarxes socials i totes les notícies del dia relacionades amb la petita pantalla. A més, després es queda com a tertulià del programa comentant la resta de seccions fins que al final del programa.

La incorporació del periodista es complementa amb altres seccions com les que porta l'alpinista Araceli Segarra, la sexòloga Arantxa Coca o la periodista de RAC105, Montse Vidal, entre d'altres.

Per altra banda, Manel Ferrer seguirà vinculat amb les seves seccions habituals a RNE4, Onda Cero i la presentació i direcció del magazin El pis d'estudiants, tant en versió ràdio, com en versió televisió. També presentant el magazin setmanal Qüestió de llevar-se de Selva FM.
 
Arxivat a