CREATIVITAT

S'impulsa l'Associació Palau Cultural - Ateneu de les Arts

La idea és incidir en la vida cultural de Palau i omplir el poble d'art

per Redacció, 23 d'abril de 2016 a les 17:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A Santa Maria de Palautordera s'ha portat terme aquest migdia la posada en marxa de la nova Associació Palau Cultural - Ateneu de les Arts amb l'objectiu de donar forma o intentar aconseguir que una cosa tant efímera com la creativitat es pugui mesurar i es pugui compartir.

Jordi Fàbregas, un dels impulsors, ha explicat que han començat amb un seguit d'activitats com marionetes, titelles, action printing i un espectacle de pallassos a càrrec de la companyia La Tête que ja ja ha nascut dintre de l'associació. Jo pallasso de tot és un spectacle que remena i capgira els números clàssics dels pallassos de tota la vida. La posada en escena de l'Ateneu de les Arts ha acabat amb bombolles de sabó per la pau, a l'espera de poder disposar d'un espai físic i, a ser possible, Ca l'auleda. "La idea és incidir en la vida cultural de Palau periòdicament i omplir el poble d'art", diu Jordi Fàbregas.


En definitiva es tracta de treballar l'aprenentatge i que professionals de diversos àmbits com les matemàtiques, la física, la literatura o la música vulguin compartir la seva creativitat amb els infants o no tant infants. Per això, quan es parla d'art es parla de tot "volem que l'experiència sigui de creadors", conclou Fàbregas.
 

Jo pallasso de tot, un espectacle nascut a l'Ateneu de les Arts. Foto: Jordi Purtí

 

Participació