Ampli ressò a Itàlia de la retirada de l'entrenador del CP Artístic Sant Celoni

La revista Skatingidea dedica un llarg reportatge a Jaume Pons que ha dedicat quinze anys a l'equip celoní fent-lo campió del món

Redacció
23 d'abril del 2016
Actualitzat el 25 d'abril a les 16:43h
Jaume Pons deixa la competició després de quinze anys exitosos.
Jaume Pons deixa la competició després de quinze anys exitosos. | Raniero Corbelletti
Jaume Pons, entrenador, coreògraf i patinador del grup de show petits del Club Patinatge Artístic de Sant Celoni, ha anunciat la seva retirada després de quinze anys continuats entrenant l'equip celoní, amb el qual ha aconseguit un palmarès impressionant assolint per a les vitrines del club un campionat del món el 2007 a Gold Coast (Austràlia) i sis campionats europeus els anys 2002 (Hanau - Alemanya), 2005 (Farum – Dinamarca), 2006 (Reus), 2007 (Porto - Portugal), 2008 (Hannau – Alemanya), i 2009 (Regio Emilia – Italia), a més de diversos, campionats i subcampionats mundials, europeus, estatals, Catalunya i Barcelona, que difícilment cap altra entitat esportiva del municipi podrà igualar o superar.

La revista italiana Skatingidea a la notícia hi dedica un ampli reportatge d'Arianna Pirola que titula "Jaume Pons i el petit grup de Sant Celoni baixen el teló després de l'europeu de Matoshinhos". El campionat se celebrarà a la ciutat portuguesa la setmana vinent.

La publicació italiana omple d'elogis l'entrenador i coreògraf del patinatge celoní i emfatitza en el sentit que la retirada de Jaume Pons "és una gerra d'aigua freda per a tots els apassionats del moviment del ballet contemporani". També diuen que és un coreògraf que sempre tenia respostes, novetats i visió de futur en les seves propostes "encara que això moltes vegades dividia el públic".

Jaume Pons ha deixat uin comentari en aquesta mateixa publicació italiana que diu "Adéu. Amb una barreja de tristor, satisfacció i una certa calma interior, anuncio que la pròxima competició europea serà la darrere. Convido sincerament a tothom a qui li agradaria veure'ns per última vegada de venir a Matosinhos, Portugal.Per nosaltres, més enllà de les expectatives dels bons o mals resultats, serà una celebració dels darrers quinze anys de coreografies. Aquests any han estat sempre emocionants per mi, i aquesta darrere vegada no és una excepció.

Per tots aquells que han participat i que se n'han anat, així com els pares i altres partidaris i col·laboradors desinteressats: Gràcies!. Salutacions a tothom!. Jaume e Small Show Team St. Celoni, un dels meus somnis".
Arxivat a