INFOPARTICIPA

Sant Celoni renova el seu compromís amb la transparència

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

per Redacció, 22 d'abril de 2016 a les 00:10 |
L'alcalde de Sant celoni recull la menció Infoparticipa. | Infoparticipa
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Celoni està entre els 61 municipis de tot Catalunya que compleixen amb els indicadors d'Infoparticipa que avaluen la transparència i la qualitat de la informació dels webs municipals. Ahir l'alcalde Francesc Deulofeu va recollir el guardó en un acte al Born Centre Cultural de Barcelona al costat dels representants dels altres consistoris i, per primer cop, també d'algun consell comarcal. Enguany el segell Infoparticipa ha ampliat en nombre d'indicadors i en contempla 52, dels quals l'Ajuntament de Sant Celoni en compleix 46, un 88%, que suposa l'atorgament de la Menció Infoparticipa.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

 

 

Participació