La soprano de Bel canto per Sant Jordi a Arbúcies

Marcel Gorgori, Sara Blanch i Josep Buforns oferiran un gran concert d’òpera

Redacció
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:25h
Marcel Gorgori, Sara Blanch i Josep Buforns a Arbúcies per Sant Jordi.
Marcel Gorgori, Sara Blanch i Josep Buforns a Arbúcies per Sant Jordi. | DBM
A Arbúcies, la diada de Sant Jordi s'acabarà amb un concert a la Llar de Jubilats. Una actuació que comptarà amb Marcel Gorgori, Sara Blanch i Josep Buforns que interpretaran La soprano de Bel canto. Un concert en què els oients podran gaudir de peces de les òperes més conegudes de compositors com Mozart, Bellini, Rossini o Donizetti.
 
Aquest proposta musical ve de la mà de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i s'emmarca dins el cicle de música Arbsons, que aprofitant la diada de Sant Jordi ha programat una actuació més especial i amb la voluntat d'atraure un nombre més gran d'aficionats a la música. Així doncs, la Llar de Jubilats comptarà amb la presència d'una gran soprano com és Sara Blanch, que ha guanyat diversos guardons en els diferents certàmens musicals en què ha participat. Tot i la seva joventut, Blanch ja ha cantat en teatres com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid, el Teatre Principal de Mallorca, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Rossini de Pesaro d'Itàlia i el kurtheater Wildbad d'Alemanya, entre altres.
 
La música li posarà el pianista Josep Buforns, que també compta amb molts reconeixements i, actualment, la seva presència és constantment requerida per prestigiosos i reconeguts intèrprets dins l'escena operística a nivell internacional. Així com també col·labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i és pianista acompanyant del Cor Jove i de l'Orfeó Català.  
 
Finalment, a aquests dos artistes els acompanyarà el periodista i comunicador Marcel Gorgori, que l'hem pogut veure en diferents programes de televisió i ràdio de l'àmbit de la música i, més concretament, de l'òpera com ara Nits d'art  o Va d'òpera que es va emetre pel Canal 33 i l'actual Història de l'òpera a la ràdio al Catalunya Música. Actualment, Gorgori impulsa la iniciativa Simfonova, a través de la qual crea i presenta des de l'escenari grans concerts d'òpera i de música simfònica per a tot el país, caracteritzats per la mateixa vocació didàctica que guia els seus programes.
 
Tres protagonistes, tres artistes que oferiran un gran concert per cloure una de les diades més importants a casa nostra com és Sant Jordi. Les entrades anticipades per La soprano de Bel canto ja es poden adquirir a la Gabella a un preu de 10 euros.
 
Arxivat a