El mosso de Gualba que camina per l'Asier des de Roma ja és a Catalunya

Albert Palacio ja encara la part final del trajecte que l'ha de portar fins a Santiago de Compostela | Es tracta d'una acció solidària per recaptar fons per a la investigació d'un càncer cerebral infantil

Redacció
19 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 de maig del 2017 a les 16:54h
Albert Palacio, 44 dies després ha tornat a trepitjar Catalunya.
Albert Palacio, 44 dies després ha tornat a trepitjar Catalunya. | Albert Palacio
El repte d'Albert Palacio, el veí de Gualba i mosso d'esquadra de la comissaria de Granollers, d'arribar a Santiago de Compostela i complir amb el projecte “Un camí per l'Asier. Passos solidaris contra el tumor cerebral difús” que va començar fa quaranta-quatre dies a Roma cada vegada és més a prop de fer-se realitat. De fet, en tots aquests dies ja ha caminat gairebé dos mil quilòmetres dels tres mil que separen Roma de la capital gallega deixant enrere Itàlia i França amb anècdotes i incidències de tota mena i des d'ahir ha començat a travessar Catalunya, passant per La Jonquera i fent parada a Figueres.

Com ja hem explicat en altres ocasions a NacióBaixMontseny l'objectiu és recaptar fons per a la investigació del Glioma Pontino Intrínsec (DIPG), un càncer cerebral que es manifesta majoritàriament en nens d'edats compreses entre els cinc i els nou anys i del qual cada any n'apareixen uns tres-cents casos a tot el món. A l'Estat espanyol només s'investiga a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La iniciativa va sorgir en el moment que va saber que a l'Asier, el fill d'una companya de feina de la comissaria de Manresa li havien diagnosticat aquest tumor.

L'objectiu d'Albert Palacio és recaptar 15.000 euros, dels quals gràcies a les aportacions que han anat fent particulars a la pàgina de Sant Joan de Déu de Barcelona www.implica-t.org  ja s’ha cobert part d'aquesta quantitat.