SÚMATE

El celoní Manel Bueno un dels quatre vicepresidents de Súmate

Ocuparà la vicepresidència d'instucional i Jurídica | Ha estat nomenat en el decurs de l'assemblea de l'entitat que ha elegit José MarÍa Clavero nou president

per Redacció , 16 d'abril de 2016 a les 20:44 |
Manel Bueno, a la dreta de la imatge, amb José María Clavero al centre i Eduardo Reyes, a l'esquerra. | sÚMATE
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El celoní Manel Bueno és des d'avui vicepresident instucional i Jurídic de Súmate, entitat de castellanoparlants per a la independència. El nomenament ha tingut lloc en el decurs de l'assemblea que aquesta entitat ha celebrat a Barcelona i que ha escollit José MarÍa Clavero com a nou president de l'entitat, després que fa pocs dies el diputat Eduardo Reyes renunciés al càrrec per poder dedicar-se millor a les tasques que té encomanades en el Parlament de Catalunya.

També s'ha escollit la nova organització i el nou equip directiu de l'entitat que, a més del president hi haurà un secretari general de coordinació i organització, i quatre vicepresiències, una de les quals és la que ocuparà Manel Bueno.


El nou president ha manifestat que "continuarà amb la bona tasca que ha fet l'anterior junta, però que es dota d'aquestes quatre vicepresidències per treballar millor i, sobretot, per poder arribar a tots els espais possibles". També ha manifestat que "necessitem la República ja, perquè ens cal una societat millor i per això o es fa ara la Repíblica o no es farà mai".

Per altra banda, Manel Bueno ha expressat a NacióBaixMontseny que "estic molt content per la nova i gran responsabilitat que m'han encomanat, tenim molta feina a fer i Súmate ha d'estar a tots els debats i en constant relació amb la societat civil, institucions, entitats sobiranistes i forces polítiques per fer la República una realitat aviat".


En l'assemblea d'avui també s'han aprovat els nous estatuts de Súmate on es plasmen clarament les finalitats social de l'entitat i l'aprovació d'un codi per millorar els valors democràtics i la participació.
 

Manel Bueno ocupant el seu lloc a la taula de la junta. Foto: Súmate


 

 

Participació