Samarretes de suport al conserge de Sant Celoni a la cercavila de gegants

La Colla Gegantera de l'escola Josep Pallerola ha portat samarretes vermelles amb els missatges "Estem amb tu!!!" i "Keep Calm sóc del Pallerola"

Redacció
16 d'abril del 2016
Actualitzat a les 21:25h
La Colla Gegantera de l'escola Josep Pallerola en la cercavila d'aquesta tarda.
La Colla Gegantera de l'escola Josep Pallerola en la cercavila d'aquesta tarda. | Jordi Purtí

Aquesta tarda s'ha celebrat la 5a Trobada de Colles d'Escoles Geganteres de Sant Celoni que enguany ha organitzat l'escola La Tordera. La cercavila ha sortit del Parc dels Enamorats, passant per alguns carrers del Temple per acabar a l'escola La Tordera. Una cercavila que segur que serà una de les més recordades per l'Escola Pallerola, que hi ha participat de manera multitudinària i amb samarretes vermelles amb dos missatges al·lusius al suport al conserge del centre educatiu "Estem amb tu!!!" a la part del davant i "Keep Calm sóc del Pallerola", a l'esquena.

Des de la Colla Gegantera s'ha recordat que per a la cercavila d'aquesta tarda s'ha optat per portar aquesta samarreta però que en cap cas "hem fet una manifestació". Recalquen que era un acte de cultura popular i que s'havia de respectar a totes les altres colles i persones participants "que no tenen la mateixa opinió i sobretot hem volgut gaudir dels gegants".

De fet, les mostres de suport creixen cada dia que passa. D'aquestes samarretes se n'han venut més de quatre-centes, també hi ha més pancartes als balcons i la pàgina de facebook Apoyo a nuestro conserje ja supera les 1.400 adhesions de suport perquè una immensa majoria considera que s'està fent una injustícia i clamen per la seva innocència.

Des que va saltar la notícia el passat 1 d'abril de les presumptes acusacions que es feien contra el conserge de l'escola Josep Pallerola, el suport popular i la incredulitat ha anat creixent, no solament dintre l'escola sinó també en diversos sectors del municipi que esperen que aquesta situació s'aclareixi al més aviat possible i tot quedi en un malson.

Arxivat a