Alumnes de les escoles Soler de Vilardell i Montnegre creen una cooperativa

El projecte té com a objectiu bàsic promocionar el treball cooperatiu als centres educatius

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:28h
Alumnes de l'escola Montnegre de La Batllòria.
Alumnes de l'escola Montnegre de La Batllòria. | Aj. Sant Celoni
Els alumnes de 5è de l'Escola Soler de Vilardell de Sant Celoni i de l'Escola Montnegre de La Batllòria han formalitzat la creació d'una cooperativa donant continuïtat al projecte de Cultura emprenedora, que és un projecte d'innovació pedagògica. Aquest projecte, que ja és el tercer any que es fa, enguany s'hi ha sumat l'escola Montnegre, té com a objectiu bàsic promocionar el treball cooperatiu als centres educatius. Durant el curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l'Ajuntament i altres agents socials del municipi.
 

Els alumnes coneixen el funcionament de cooperatives del territori i tenen la visita de la Fundació Seira de serveis financers, ètics i solidaris per poder tenir finançament per l'elaboració i distribució del producte. Les activitats que es treballen dins i fora de l'aula proporcionen a l'alumnat l'aprenentatge significatiu de valors i habilitats emprenedores des d'un plantejament integrador i el reforç de les competències bàsiques del currículum. La finalització del projecte culminarà amb la venda dels productes dissenyats el dimecres 18 de maig al mercat setmanal de Sant Celoni.

El projecte de Cultura emprenedora està promogut per la Diputació de Barcelona conjuntament amb les àrees d'Educació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Arxivat a