Llinars recapta més de 2.700 euros en una gala de suport als refugiats sirians

Ha quedat activada una "Fila 0" per continuar fent aportacions econòmiques que es destines a l'ONG ONG Pro-Activa Open Arms

Redacció
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Gala solidària a Llinars del Vallès a favor dels refugiats sirians.
Gala solidària a Llinars del Vallès a favor dels refugiats sirians. | Aj. Llinars del Vallès

El passat diumenge, 10 d'abril, el Teatre Auditori de Llinars del Vallès va acollir una gala per recaptar fons a favor de l'ONG Proactiva Open Arms perquè puguin continuar la tasca de salvament marítim que fan a la costa turca davant l'illa de Lesbos amb els refugiats sirians.

El Testre Auditori es va omplir, una mostra més de la solidaritat del públic assistent en relació a la crisi dels refugiats sirians. L'Ajuntament de Llinars del Vallès valora amb agraïment aquest gest generós del públic i també valora a l'ONG ProActiva Open Arms les explicacions que va fer sobre la situació real de la crisi. 

L'acte va acabar amb un concert de música folk mediterrània amb espurnes de jazz, a càrrec d'Ortiz, Fosch i Tomaselli trio.

La recaptació va ser de 2.790 euros, però tothom qui tingui interès en col·laborar-hi econòmicament i no va poder assitir a la gala de diumenge passat pot col·laborar amb l'ONG, ja que s'ha deixat activa una "Fila 0" simbòlica de l'acte de diumenge. Es poden comprar entrades a 10 euros cadascuna Podeu comprar entrades a 10 euros cadascuna per a l'ONG Pro-Activa Open Arms en aquest enllaç.