El programa Divendres de TV3 s'emet des de Sant Antoni de Vilamajor

Redacció
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:51h
Un moment de l'entrevista d'Espartac Peran al jove actor Ivan Luengo.
Un moment de l'entrevista d'Espartac Peran al jove actor Ivan Luengo. | DBM

Els dies 11,12 i 13 d'abril Espartac Peran i Helena Garcia Melero del programa Divendres, el magazine de tarda de TV3, visiten Sant Antoni de Vilamajor. Com és habitual en aquests casos, l'equip que acompanya Espartac Peran s'instal.la durant tres dies a la plaça de la Vila per fer les connexions en directe des del municipi i anima a tots els veïns a participar com a públic en l'elaboració del programa.

Es pot acompanyar l'equip del programa fins dimecres a les cinc de la tarda i també el dia que s'enregistra el programa del dijous, al plató que s'instal·lat en el pati del davant el Casal Sociocultural Escoles Velles.

Els continguts que es tractaran són prou variats. Apareixeran els elements més caràcterístics de Sant Antoni de Vilamajor per donar a conèixer el millor del poble. En el programa d'ahir es va entrevistar Ivan Luengo, actor de 12 anys veí del municipi que ha participat ja en diverses pel·lícules i sèries de televisió, les mérs recents El Pregón i Nit i Dia.

En el programa d'aquest dimarts es coneixeran veïns de proximitat com Carles Diaz, propietari de "Bolet ben Fet", Dolo Navas, artista d'Art i reciclatge i també hi haurà la visita de Carme Ruscalleda i el micòleg Marc Casabosch, a més d'Albert Rocarols i Rafel Vives del programa de TV3 "Ja t'ho faràs".